Forfatter: Mette

Smakketræf i Ribe

Ved Maritim dag i Ribe var Auroras Kanonlaug blevet bedt om at åbne en regatta for smakkejoller fra hele landet ved salutering af “Dansk løsen”, ligesom lauget afsluttede dagen kl. 17 med tilsvarende salutering.

Kategorier: Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Smakketræf i Ribe

Aabenraa Sejl Clubs bådeplads

Auroras Kanonlaug deltog i Aabenraa Sejl Clubs nyindvielse af den nyrenovere bådeplads, der efterfølgende blev sommer autocamperplads. Der blev saluteret “Dansk løsen” i overværelse af begejstrede indvielsesgæster og med musik af Aabenraa Skoleorkester.

Kategorier: Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Aabenraa Sejl Clubs bådeplads

Sydhavns Venners 25-års jubilæum

Midt i den stående debat i Aabenraa om Sydhavns fremtid ønskede “Sydhavns Venner” at markere deres 25-års jubilæum, hvor Auroras Kanonlaug var bedt om at salutere begivenheden med “Dansk løsen” – 3 flotte skud.

Kategorier: Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Sydhavns Venners 25-års jubilæum

Kronprinsparrets tvillingefødsel

2×21 salutter for kronprinsparrets tvillinger.   Se også Erik Egvad Petersens video (Nordisk Naturfoto/mitropa.dk): – og Nordschleswiger.dk’s artikel: 42 Mal machte es »Bum!«.

Kategorier: Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Kronprinsparrets tvillingefødsel

Naturvidenskabelig festival

Omkring 800 elever, lærere, studerende og pædagoger samledes til Naturvidenskabsfestival på UC Syddanmark i Haderslev. Formålet var at sprede glæden ved at beskæftige sig med naturvidenskabelige emner – i år med temaet ‘Mennesker og maskiner’. Vi åbnede festivallen kl. 9 med kanonsalut og resten af dagen stod vores kanoner til udstilling. Læs mere her: www.tvsyd.dk

Kategorier: Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Naturvidenskabelig festival